page

De ideale gelegenheden voor picknicktafels

Een goede picknicktafel is voor diverse locaties geschikt, het ziet er namelijk altijd uitnodigend uit. Het is een zeer handige eethoek waar mensen even kunnen bijkomen en ontspannen. Door middel van een comfortabele zitplaats zoals een picknicktafel, zijn mensen eerder geneigd om langer te blijven. Daarbij kunnen picknicktafels voor alle gelegenheden en leeftijdscategorieën gebruikt worden.

 In recreatiegebieden

Omdat picknicktafels doorgaans van hout vervaardigd zijn, kunnen ze prima buiten gebruikt worden. De tafels hebben weinig onderhoud nodig en zijn gemakkelijk schoon te maken. Dit maakt het een perfect meubel voor recreatiegebieden. Daarbij kunnen veel mensen aan een picknicktafel plaats nemen en door de forse poten kan een picknicktafel eigenlijk op elke ondergrond wel geplaatst worden. U kunt ze in het gras zetten, maar ook op een zachte ondergrond zoals zand bij een plas of rivier.

 Op terrassen van horeca

Aangezien picknicktafels veel zitplaats bieden en een leuke uitstraling hebben, worden ze graag gebruikt op het terras van diverse horecagelegenheden. Daarnaast kunnen ze ook bij evenementen gebruikt worden zoals sportwedstrijden. Terwijl u lekker plaats neemt aan de tafel kunt u iets te drinken nemen en een gokje wagen via bet777.be. Een picknicktafel biedt comfort en is ruimtebesparend, daarom is het een favoriet voor vele restaurants. Bovendien is het feest helemaal compleet als u een barbecue toevoegt aan uw terras, lekker eten en picknicktafels gaan namelijk heel goed samen. Voor de zomer is het tevens handig om te overwegen om een parasol te installeren zodat uw klanten niet in de brandende zon hoeven te zitten.

 Langs autowegen

Een picknicktafel is een zitplaats en tafel ineen, dit maakt het een ideaal meubel om even snel iets te eten, te drinken, iets op te zoeken of gewoon om even uit te rusten. De zitbanken zijn stevig aan het tafelblad vastgemaakt door middel van bouten, schroeven en spijkers. Daar komt bij dat een picknicktafel uit één zwaar geheel bestaat wat niet makkelijk gestolen kan worden. Bij losse tafels en stoelen voor buiten is dit vaak wel het geval, zo moeten terrassen hun tafels en stoelen elke avond verzamelen en voorzien van een slot. 

 In natuurparken

Tijdens het maken van fraaie natuurwandelingen is het fijn om onderweg even te kunnen uitrusten aan een picknicktafel. Vaak worden picknicktafels op een plek met mooi uitzicht geplaatst, zodat bezoekers echt van de natuur kunnen genieten. Daarbij bieden picknicktafels de ultieme plaats om even een hapje te eten en het houten materiaal sluit goed aan bij de natuurlijke omgeving van het bos. Het hout is namelijk totaal niet storend past perfect bij de sfeer van de natuur.

 Bij bedrijven

Er zijn altijd wel werknemers die in de pauze graag een frisse neus halen. Om deze reden maken steeds meer bedrijven gebruik van picknicktafels. Ze bieden namelijk een hoop zitplaats, zijn gemakkelijk in onderhoud en ze zien er stijlvol uit. Door het plaatsen van picknicktafels stimuleert u uw werknemers om even naar buiten te gaan en te genieten van de zon en een fris windje. Ook biedt het een mooie plaats om even een praatje te maken. Op deze manier kunnen collega’s van diverse afdelingen elkaar beter leren kennen zonder dat het geforceerd aanvoelt.

 Bij speeltuinen en pleinen

Terwijl de kinderen vrolijk met elkaar spelen op het speelplein, kunnen de ouders bijkomen aan de picknicktafel. Het is een uitstekend moment even bij te praten met de buren, even uw telefoon te checken of om een boek te lezen. Verder kunnen leerlingen op schoolpleinen goed gebruik maken van picknicktafels, bijvoorbeeld om in de pauze hun lunch op te eten. Daarom zijn picknicktafels een ideaal meubel voor op zowel speeltuinen als pleinen.

 

 

Je houd misschien ook van..